Rondje Biesbosch
Veerdiensten
Fietsverhuur
Fietsen in de Biesboschregio

Fietsen in het unieke landschap van de Biesbosch is mogelijk via een uitgebreid fietsroutenetwerk. Het aantal pontjes dat het gebied rijk is maakt een fietstocht door de Biesbosch steeds aantrekkelijker. Sinds 2017 kan het Rondje Biesbosch dat door de komst van een nieuwe veerdienst bij Lage Zwaluwe gefietst worden.

Naast het Nationaal Park De Biesbosch is er nog veel meer te beleven. Fiets ook langs de pittoreske vestingstadjes Geertruidenberg of Woudrichem. Of ervaar de rust en ruimte wanneer u een prachtige fietstocht langs het water en over dijken maakt  in Werkendam, Aalburg  of  Drimmelen. Onderweg stoppend bij de boerderijen om streekproducten te kopen. Informatie en leuke routes en opstapplekken vindt u ook bij de diverse entrees van de Biesbosch.

In het seizoen worden ook leuke fietstochten georganiseerd. Kijk hiervoor in de agenda. Fietsen zijn er op diverse locaties te huur.

De Biesboschregio is een waterrijk gebied en daarom varen er behoorlijk wat pontjes en veren om mensen over te zetten. Op deze pagina treft u alle veerdiensten.

Naast al het prachtige natuurschoon en de landelijke rust is er ook volop vertier. Ga dan naar Dordrecht of bezoek, winkelstad Oosterhout.

Startpunten
Vis-en Zeearend

Leuke tips

Geertruidenberg

In Noord Brabant liggen vijf gerestaureerde spoorbruggen. Over drie...

Lees meer
Geertruidenberg

Verken de Biesboschregio per elektrische scooter of met een...

Lees meer
Drimmelen

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw organiseert al bijna 50 jaar rondvaarten door…

Boek nu Lees meer

Naar boven