Highlights Fietsen


In en rondom de Biesbosch zijn veel mogelijkheden voor een leuk dagje uit of een langer verblijf. Er is altijd wel wat moois te beleven. We hebben op deze pagina 6 bijzondere fietsroutes voor je uitgelicht.

Het Beverpad in de Biesbosch

Het Beverpad is een van de mooiste fiets- en wandelpaden die je kunt vinden. Je kunt fietsend of wandelend genieten van een uniek uitzicht over de Amer en de Biesbosch.

Fietsen in Oosterhout

Wil je gaan fietsen in (de omgeving van) Oosterhout en ben je op zoek naar een leuke fietsroute? Er zijn verschillende fietsroutes die je in de omgeving van Oosterhout kunt volgen.

Fiets een Rondje Biesbosch

Pontjes, waterrijke natuur, mooie uitzichten, bevers en de zee- en visarend. Het zijn allemaal ingrediënten voor een onvergetelijke en unieke fietstocht door de Biesbosch. Het Rondje Biesbosch is in totaal 57 km lang, maar je kunt hem verlengen met de extra (oranje) lussen om nog meer van de prachtige omgeving te ontdekken en natuur met cultuur […]

Highlights Fietsen


Fietsen in het unieke landschap van de Biesbosch is mogelijk via een uitgebreid fietsroutenetwerk. Het aantal pontjes dat het gebied rijk is maakt een fietstocht door de Biesbosch steeds aantrekkelijker. Sinds 2017 kan het Rondje Biesbosch dat door de komst van een nieuwe veerdienst bij Lage Zwaluwe gefietst worden.

Dijk van een fietstocht

Dijk van een fietstocht is een fietstocht die je 99,9% van de tijd over dijken laat fietsen rondom de Biesbosch!

Rondje Boerenland

Rondje Boerenland is een 30 kilometer lange fietstocht langs monumentale boerderijen, akkers en natuurgebieden.

Fietsroutes in Geertruidenberg

Gemeente Geertruidenberg wordt ook wel Vestingstad aan de Biesbosch genoemd. Naast dat je hier prachtig kunt wandelen, vind je in de omgeving van Geertruidenberg ook fietsroutes die zeker de moeite waard zijn.

Fietsen in de Biesboschlinie

Je kunt heerlijk fietsen in de Biesboschlinie. Met de wind in je haren en de zon in de rug fiets je door het zuidelijke deel van de Hollandse Waterlinie. Luister ondertussen naar unieke verhalen van soldaten terwijl je langs schuilplaatsen uit de Eerste Wereldoorlog fietst.