Fietsroutes Rondje boerenland
Wandelroutes
Actief en Sportief
Entree Dordrecht

Vanuit de entree in Dordrecht zijn er tal van mogelijkheden om de Biesbosch te beleven. Je kunt prachtige wandel- en fietsroutes volgen door het Nationaal Park. In het Biesboschcentrum is een expositie te bezoeken en er is een beverbos voor kinderen. Verder zijn er rondvaarten, excursies en je kunt er bootjes en kano’s huren. In de directe omgeving ligt een jeugdherberg, er zijn restaurants met recreatiemogelijkheden, ook is er een golfbaan en een sterrenwacht. Bekijk hier de agenda

Met de Waterbus

Vanaf de Merwekade in Dordrecht (de halte vanuit Rotterdam, Papendrecht en Zwijndrecht) of vanaf halte Sliedrecht kun je met de Waterbus lijn 23 naar de Hollandse Biesbosch. Fietsen mogen gratis mee aan boord! Vanaf de steiger is het ongeveer 800 meter naar Biesboschcentrum Dordrecht.

Toeristisch Overstappunt Hollandse Biesbosch

Bij de aanlegsteiger van de Waterbus in de Hollandse Biesbosch treft u een zogenaamde TOP aan. (Toeristisch Overstappunt) Vanuit deze speciaal ingerichte locatie kunt u fietsen of wandelen via diverse bewegwijzerde routes. Bij de Toeristische Overstappunten zijn informatiepanelen aanwezig met een kaart van de omgeving en informatie over bezienswaardigheden in de buurt van de routes. Zo ontdek je gemakkelijk de mooiste plekken an Nationaal Park De Biesbosch!

 

 

Bootverhuur
Hotels
Musea

Naar boven