Wandelroutes wandelroutenetwerk Drechtsteden

Type:

Wandelroute

Omschrijving

Het wandelroutenetwerk Drechtsteden biedt u maar liefst 190 km wandelplezier. Dit gebied strekt zich uit van het Werelderfgoed Kinderdijk tot de meest zuidelijke punt van het eiland van Dordrecht.
Met het knooppuntennetwerk kunt u zelf uw route uitzoeken of gebruik maken van de samengestelde routes uit de brochure Wandelroutenetwerk Drechtsteden.

Wandelkaart

De wandelkaart van het wandelroutenetwerk Drechtsteden biedt een overzichtskaart, wandelroutes, korte wandelrondjes en dagtochten. De routes gaan zo veel mogelijk over onverharde paden en langs rustieke plekjes. Behalve wandelen over doorgaande paden kunnen er ook lussen gemaakt worden langs bijzondere punten in Drechtsteden. De wandelkaart is verkrijgbaar bij VVV Dordrecht en in de VVV-webshop voor € 1,-.

Online route uitstippelen

De provincie Zuid-Holland heeft het wandelroutenetwerk Drechtsteden digitaal beschikbaar gemaakt op de website wandelnet.nl.
Daar zijn ook de gegevens van andere netwerken in Zuid-Holland te vinden. Wandelaars kunnen niet alleen kaartjes uitprinten, maar ook de GPS-gegevens downloaden voor gebruik.

Openingsdata en tijden