VVV Zuid-Holland-Zuid

Type:

Bezoekerscentrum, Cadeau, Fietsverhuurbedrijf, Streekproducten, VVV

Omschrijving

In VVV|intree Dordrecht kan men terecht voor alle informatie over recreatie, cultuur, wonen en werken in en om Dordrecht. Het is het ontvangstcentrum voor àlle bezoekers aan de stad, of je nu toerist, woningzoekende of ondernemer bent. Bezoekers worden hier geprikkeld de stad te gaan verkennen, excursies te boeken, ideeën op te doen voor tochtjes in en rond de stad door middel van audiovisuele presentaties, een stadsmaquette en bijzondere presentaties. In Intree Dordrecht vind je de VVV winkel en informatie-afdeling, verhuur van (elektrische) fietsen en kaartverkoop Energiehuis Dordrecht en Schouwburg Kunstmin.

Verhuur
De VVV verhuurt gewone en elektrische fietsen. Elektrische fiets € 24,-, unisex fiets € 11,-, kinderzitje € 2,50, fietstas € 2,- per dag.
Borg: unisex fiets € 45,00, elektrische fiets € 65,00. Borg contant te voldoen.

VVV winkel

In de VVV winkel vind je leuke Hollandse souvenirs, lokale producten en natuurlijk allerlei kaarten, fiets- en wandelrouteboekjes, toeristische gidsen en boeken over stad en streek. Kijk er eens rond of winkel in de VVV webshop en bestel het verkoopmateriaal gewoon vanuit huis.

Openingsdata en tijden