Vakantiewoning Biesboschhuisje

Type:

Bungalow/Vakantiewoning, Bungalowpark, Gemeubileerde woning

Omschrijving

Wij hebben op 30 maart 2012 het pand van de voormalige eigenaar gekocht. Een jaar later, april 2013 hebben wij de ondergrond van de Staat der Nederlanden, Directie Vastgoed kunnen kopen.
Omdat er door de vorige eigenaar al een bouwaanvraag was gedaan konden wij vrij snel aan de slag met het opknappen van dit bijzondere object. Dit gebeurde vooral in de winterperiode’s als het rustiger was op het bedrijf. In 2015 is het zover dat we het koewachtershuisje in gebruik gaan nemen als vakantiewoning.

De oppervlakte van het huisje is ongeveer 50 m2. Het huisje is goed bereikbaar en heeft een eigen oprit, er is parkeergelegenheid op eigen terrein.
Beneden vindt u de woonkamer met houtkachel, een volledig ingerichte keuken en de wc. Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers en een douche. Vanuit één slaapkamer ga je met een trap naar de nok van het dak waar ook nog een slaapgedeelte is gerealiseerd. Op de vide, in de nok van het dak, zijn ook nog twee slaapplaatsen gerealiseerd. Vanaf de vide kijk je de slaapkamer op de eerste verdieping in.

Openingsdata en tijden