Team Biesbosch

Type:

Actief en Sportief, Klimbos, Natuur en Recreatie, Outdoor en Survival, Overige buitensport

Omschrijving

Gelegen aan het Kurenmeer heeft TeamBiesbosch een prachtige eigen locatie aan de rand van Nationaal Park de Biesbosch. Hier kunnen wij voor u of uw bedrijf een fantastisch uitje organiseren. Op ons prachtige terrein aan het water hebben wij de mogelijkheid om voor jong en oud vele uiteenlopende activiteiten te organiseren. Of het nou om een leuk bedrijfsuitje, leerzame teambuilding, kinderfeestje, vrijgezellenfeest, gezellig schooluitje of uitgebreide training gaat?! TeamBiesbosch verzorgt de uitjes zoals u ze hebben wilt!

Ook de horeca is vaak een essentieel onderdeel voor een compleet uitje. Wij zijn daar volledig op ingericht want op ons terrein kunt u zelfs kiezen uit 3 locaties om uw lunch of diner te nuttigen. De catering kan uiteraard volledig naar uw wensen worden verzorgd.

TeamBiesbosch onderscheidt zich met duurzaam en veilig ondernemen. Uniek in de Biesbosch met Green Key. Onze uitjes zijn TÜV gecertificeerd en wij zijn lid van de branchevereniging Vebon en SVWB.

TeamBiesbosch maakt de unieke combinatie tussen natuurbeleving en actief zijn in dit prachtige natuurgebied! Zin in een uitje van hoge kwaliteit, vol gezelligheid, veiligheid en op een prachtige locatie dan bent u bij TeamBiesbosch aan het juiste adres.


Activiteiten:
quadrijden, outdoor-lasergame, kanotochten, klimmen, survival,
kickbiken, kano-adventuretocht (GPS), boogschieten, vlotvaren, teamopdrachten,
fietstochten, suppen, blaaspijpschieten, fluisterboottocht, zeilen, kratstapelen,
monkeyklimmen, flintstone-auto rally, mastermind, aquagames, beachvolley, high
team adventure, golf, trainingen en wintersport.

Openingsdata en tijden