Logis Hotel De Brabantse Biesbosch

Type:

Actief en Sportief, Biesbosch, Fietsverhuurbedrijf, Hotel, Natuur en Recreatie, Restaurant

Omschrijving

Hotelruimte is schaars in de Biesbosch. Rondom het Nationaal Park liggen een aantal overnachtingsmogelijkheden, maar de meeste liggen ver van het gebied af. Dit hotel met restaurant ligt echter middenin de Brabantse Biesbosch. Vanuit het hotel kunt u direct gaan wandelen, varen, fietsen of gewoon ergens gaan zitten en genieten van het uitzicht. Het sfeervolle familiehotel beschikt naast een aantal luxe en ruime kamers over een brasserie met serre en open haard, een klassiek a la carte restaurant en diverse terrassen met uitzicht op een oude schutsluis.

Het hotel heeft 7 niet roken kamers, die beschikken over een losse bedden, tv, douche en toilet, zitje en haardroger. U kunt gratis parkeren, gratis gebruik maken van het draadloos internet en er is een tuin en dierenweide aanwezig.

Tegenover het hotel ligt een jachthaven met sloep-, motorboot-, en kanoverhuur. De jachthaven beschikt verder over een trailerhelling en passantenplaatsen. Verder vindt u in de directe omgeving vele fiets-, wandel en vaarwegen door het Nationaal Park De Biesbosch, het Biesbosch Museumeiland, fluisterboot rondvaarten, historische steden zoals Dordrecht, Gorinchem en Geertruidenberg met vele musea en bezienswaardigheden, slot Loevestein en glasstad Leerdam.

Openingsdata en tijden