De Remise

Type:

Congres- en vergaderaccommodatie, IJssalon, Kinderfeestjes, Koffiebar, Rustpunt

Omschrijving

Op 27 april 2019 openden wij de deuren van ons rijksmonument ‘De Remise’. Het pand stamt uit 1880 en ademt de historie van de oude garage die hier vroeger gezeten heeft.

De Remise is een plek waar je even kunt langslopen voor je favoriete koffie, een heerlijke warme chocolademelk op koude dagen of een van onze huisgemaakte lemonades als het zonnetje volop schijnt. De hele dag liggen er zelfgebakken cookies, bars en cakes op de balie om er even bij te snoepen. Heb je meer tijd of wil je even je laatste mails wegwerken? Neem dan plaats aan een van onze tafeltjes of op onze loungestoelen.

Wij zeggen Grab & Go, kom dus gewoon even bij ons langs, proef de huisgemaakte cakes en taarten, natuurlijk met jouw favoriete koffie on the side, of wip even binnen voor een goedgevulde bagel, een lekkere sandwiches, een van onze smeerboelen waar van je gaat watertanden óf een Ben & Jerry’s schepijsje.

Kun je niet kiezen uit al dat lekkers? Boek dan een High Tea! Eet je vegan, gluten,- of lactose vrij? Geen probleem, hebben we aan gedacht! Kom langs en ontdek ons aanbod.

Nog even als laatste; binnenkort een feestje? Weet dat wij ook kinderfeestjes (& volwassenfeestjes) verzorgen.

Je vindt ons precies tussen het Stadhuis en de Grote kerk. Alvast even oriënteren? Neem een kijkje op onze website: www.remisedordt.nl of volg ons op Instagram @remisedordt.

We hopen je snel een keer te ontmoeten! 

Openingsdata en tijden