De Erfenis (Dordrecht)

Type:

Actief en Sportief

Omschrijving

Duur: 3 uur

Stort u in een hilarische en spannende citygame vol met leuke foto-opdrachten en andere uitdagende spelelementen. Bent u creatief en slim genoeg? Dan wint u misschien wel De Erfenis van 750 miljoen euro!
Oudoom Hendrikus van Barneveld is overleden en laat naar verluid zo’n 750 miljoen euro na. Omdat er geen directe familie bekend is, maakt u aanspraak op zijn erfenis. Maar om te bepalen wie deze erfenis krijgt, moeten u eerst laten zien wie er het beste geld kan uitgeven! Daarom krijgt ieder team een smartphone mee met daarop 1 miljoen euro!!! U heeft ongeveer twee uur de tijd om zoveel mogelijk geld uit te geven!
Onder het genot van een drankje krijgt u informatie over de verdeling van de Erfenis. Na de instructie krijgt u de Smart Phone met daarop 1 miljoen euro en kan het spel beginnen.
Na ongeveer twee uur spelen wordt iedereen weer terug verwacht bij de notaris. Terwijl u met een drankje bijkomt van het spel wordt u het verloop van het spel op een groot scherm getoond. Tijdens de presentatie krijgt u ook alle resultaten van de foto-opdrachten te zien. Tot slot wordt bekend gemaakt wie er recht heeft op De Erfenis van 750 miljoen euro. Oftewel: De erfenis is een activiteit vol spanning en hilariteit! Alle foto’s, die gemaakt worden tijdens het spel, worden toegestuurd zodat iedereen heerlijk kan nagenieten van de activiteit! Man of vrouw? Jong of oud? Bedrijf of vrijgezel? Het maakt niet uit wat u bent, dit moderne stadsspel biedt iedereen veel plezier!

Openingsdata en tijden