Camping de Mosterdpot

Type:

Camping

Omschrijving

Deze kampeervereniging bevindt zich in de mooie uiterwaarden van de Gemeente Woudrichem in Noord Brabant aan de Stadshaven nr. 1 naast de mooie historische haven. Het is een zeer gezellige- en vooral een familiecamping met als doel op onze camping het recreëren en het kamperen voor een ieder mogelijk te maken. 
Er voor een ieder wat wils zoals: fietsen, vissen, zwemmen, varen, wandelen, er op uit in de provincie Noord Brabant. Geniet en ontdek de oudheid en het mooie landschap van Brabant en slot Loevestein (waar Hugo de Groot in de boekenkist zat) en vaar met de pont over naar Gorinchem voor de markt.
In het seizoen (1 april t/m 1 oktober) is het mogelijk een caravan te huren tegen zeer scherpe prijzen. Er is ook een trekkersveld aanwezig en een zeer gezellige kantine waar elke week iets georganiseerd wordt voor de jeugd door onze eigen recreatiecommissie. Zo wordt er elke week voor de wat grotere en volwassenen een bingo met mooie prijzen gehouden en als weekendafsluiting om 12.00 uur op zondag middag een loterij. Tevens beschikt de camping over een grote gescheiden sanitaire ruimte met douches, toiletten en is tevens voorzien van een wasmachine en een droger(tegen betaling te gebruiken). Kortom spreekt u dit allemaal aan breng dan eens een bezoekje aan onze gezellige camping en overtuigt uzelf…

Openingsdata en tijden