Café Ons Thuis

Type:

Brasserie/Lunchroom, Café of Bar, Eetcafé, Partylocatie of zaalverhuur, Restaurant

Omschrijving

Café en Restaurant Terheijden ‘Ons Thuis’

Aan de rand van Terheijden, gelegen naast Breda en aan de snelweg A59 bevindt zich café en restaurant ‘Ons Thuis’. In ons sfeervolle en gezellige café bent u van harte welkom voor een lekkere kop koffie, een goed getapt glas bier of een ander verfrissend drankje. Ideaal wanneer u een dag heeft gefietst in de omgeving van Breda of wanneer u gewoonweg zin heeft in een gezellige avond uit!

Café Ons Thuis klinkt niet alleen huiselijk qua naam, maar dat is het ook in alles wat we doen! Wij vinden het in een ongedwongen ambiance het best toeven, dus zorgen wij er graag voor dat u zich op uw gemak voelt bij ‘Ons Thuis’. Dit alles begeleid door een uitstekende bediening, goede service en mooie entourage. Kom ook eens langs bij ons gezellige en unieke terras aan rivier de Mark!

Restaurant Terheijden

Wilt u goedkoop uit eten in de omgeving van Breda, maar wel keuze hebben uit verschillende heerlijke gerechten, dan bent u bij Café Ons Thuis aan het juiste adres. In ons restaurant in Terheijden kunt u gezellig uit eten met keuze uit verschillende gerechten en menu’s.

Bij dit menu heeft u de keuze uit meerdere gerechten, waardoor u altijd iets kunt eten waar u op dat moment zin in heeft. Wanneer u gezellig uit eten wilt in de omgeving van Breda, dan kunt u gemakkelijk reserveren via onze website. Uiteraard kunt u ook even bellen met telefoonnummer 076-5931600. We verwelkomen u graag in ons restaurant in Terheijden!

Zaalverhuur voor feesten, vergaderingen en meer…

Naast een café en restaurant hebben wij ook een prachtige feestlocatie die u kunt huren! Bent u op zoek naar een trouwlocatie, vergaderlocatie of een zaal voor een gezellig bedrijfsfeest? Dan kunt u terecht bij onze zaalverhuur!

Openingstijden: woensdag, donderdag, vrijdag vanaf 16.00 uur. Zaterdag en zondag 15.00 uur.

Openingsdata en tijden