Biesbosch Adventures

Type:

Actief en Sportief, Biesbosch, Natuurgebied, Rondvaart

Omschrijving

Bent u op zoek naar een exclusieve groepsactiviteit of bedrijfsuitje? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij organiseren een uniek Rib avontuur voor u inclusief ervaren kapitein.
Wat is Rib varen?
Rib staat voor Rigid Inflatable Boat. De bodem bestaat uit polyester of aluminium met daarom heen een luchtgevulde rand. Onze Rib,s halen snelheden van 75 tot 90 km/h en worden bestuurd door ervaren kapiteins.

Rib varen in en rondom de Biesbosch

Rib varen Zuid Holland, Biesbosch

Biesbosch Adventures organiseert boottochten op het water in en rondom de Brabantse Biesbosch en het Land van Heusden en Altena. Adrenalineop de grote rivieren zoals de Waal, Merwede,Amer en Bergsche Maas door de snelheid van een Rib en daarna langzaam varend genieten van de rust en de prachtige natuur van de Biesbosch onder het genot van een hapje en drankje 

Onderweg zijn er diverse tussenstops voor activiteiten op de wal of culinaire hoogstandjes midden in de natuur, zoals life paling roken en visbakken.

Biesbosch Adventures heeft verschillende vaarroutes voor u. Of dit nu gaat om een groepsactiviteit of een bedrijfsuitje, in de buurt van de Biesbosch is altijd wat te beleven! Wilt u meer weten? Kijk verder rond op onze website of neem contact met ons op (link contact pagina). Dan kunt u zelf zien hoe een en ander eruit gaat zien of u kunt uw eigen ideale vaardag samenstellen.

Wij organiseren uw relatiedag of bedrijfsuitje naar uw pakket van wensen.

Biesbosch Adventures is een flexibele organisatie, varen op maat, zogezegd!. We kunnen een vaarroute ook altijd aanpassen aan uw wensen. Varen op maat, zogezegd!.  Het is toch prachtig om zelf te ontdekken hoe mooi Nederland is vanaf het water.

De nieuwe WKR (werkkostenregeling) is per 1 januari voor iedereen ingegaan. De afgelopen jaren mochten bedrijven hier nog apart voor kiezen, maar dat is nu voorbij. Veel werkgevers vrezen nu dat bepaalde personeelskosten niet meer aftrekbaar zijn, maar dat valt bij ons gelukkig mee.

Als het personeel feest een zakelijk karakter heeft met en teambuilding thema in het programma dan mogen de kosten volledig afgetrokken worden.

Openingsdata en tijden