Bellevue Groothoofd – hotel culinair

Type:

Congres- en vergaderaccommodatie, Hotel, Partylocatie of zaalverhuur, Restaurant

Omschrijving

Op de mooiste plek van Dordrecht, op de kade waar drie rivieren samenkomen, staat het bekende monumentale pand Bellevue. Het exterieur van Bellevue Groothoofd – hotel culinair is volledig in oude glorie hersteld en deels aangepast. Voor het compleet vernieuwde interieur komt u ogen te kort. Trendy en modern, bijzonder stijlvol en gezellig.
Met een luxe à la carte restaurant, een private diningroom, 5 ruime zalen, vergaderzalen, een gezellige brasserie, 10 luxe en verrassende hotelkamers, een romantische bruidssuite en een gezellig café wil Ad Janssen u culinair gaan verwennen.

Bellevue Groothoofd, de juiste keuze voor uw zakelijke bijeenkomst!
Een zakelijke bijeekomst in Bellevue Groothoofd betekent kwaliteit, flexibiliteit, luxe, comfort en professionaliteit! Ons toegewijde team zorgt ervoor dat uw zakelijke bijeenkomst in alle rust kan plaatsvinden en u toch van alle (culinaire) gemakken wordt voorzien.
Bellevue Groothoofd beschikt over vijf stijlvol ingerichte, multifunctionele zalen. De zalen kunnen aan elkaar worden verbonden waardoor u een bijeenkomst bij ons kunt laten plaats vinden van 5 tot 400 personen. U kunt het zo gek niet bedenken of u kunt ervoor terecht bij Bellevue Groothoofd. Een inspirerende locatie voor bijvoorbeeld een brainstormsessie met uitzicht over de prachtige rivieren, een vergadering waarbij u tijdens de pauze een boottochtje maakt door de mooie “straten” van Dordrecht, om daarna fris verder te vergaderen of een tweedaagse bijeenkomst met zakenrelaties.

Onze zalen hebben allemaal een unieke uitstraling en zijn voorzien van alle standaardbenodigdheden om uw zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken.

Vergaderen, lunchen, dineren, overnachten…
Alles onder een dak en in de sfeer die u zelf verkiest!

Openingsdata en tijden