• Biesbosch
    Een unieke ervaring in De Biesbosch

Informatie

Complete en officiële website van de Biesboschregio. Voor een dagje uit met de familie of een paar dagen genieten met z’n tweeën. Deze website geeft een overzicht van alle toeristische mogelijkheden, evenementen, rondvaarten, routes, arrangementen, hotelovernachtingen, verhuurbedrijven van boten, restaurants en ga maar door. Stel zelf je dagje samen.

Deze website is tot stand gekomen door een samenwerking tussen het Parkschap NP De Biesbosch, de VVV’s en de gemeenten rondom de Biesbosch. De organisaties willen de recreant en toerist informeren over hoe zij een bezoek aan de Biesbosch en de regio optimaal kunnen plannen.

Bedrijven die ook op deze website een vermelding willen, kunnen zich bij de VVV aanmelden of een mail sturen naar mailto:info@beleefdebiesbosch.nl

Over De Biesbosch

Nationaal Park De Biesbosch is een beschermd natuurgebied en het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa. Dat houdt bijvoorbeeld in dat je er veel wilgenvloedbossen en kreken vindt. Bij het zien van de ruige en hoog opgaande wilgenbossen vergeet je dat je in Nederland bent! Klik hier voor de website van het Nationaal Park De Biesbosch

Bezoekerscentra

Informatie over de  Biesbosch en activiteiten:

Toeristische tips en info

 

Het laatste nieuws

Deze website bevat ook een overzicht met nieuws uit de regio. Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Beheer website

Ondernemers en organisaties met vragen over het beheer van deze website kunnen een mail sturen info@beleefdebiesbosch.nl  (geen toeristische tips en informatie).

 


Naar boven