Zuivelboerderij De Driehoek

Zuivelboerderij De Driehoek is een boerderij die zich bevindt op een zeer bijzondere plek, namelijk op het kloosterterrein van de Sint Paulusabdij. Dit klooster is gelegen in De Heilige Driehoek, een gebied dat wordt verbonden door drie authentieke kloosters. Deze bijzondere plek in de buurt van de Biesbosch is een echte aanrader. Breng je een bezoek aan De Heilige Driehoek, dan mag een bezoek aan de zuivelboerderij niet ontbreken!

Ambachtelijke kaas

Op Zuivelboerderij De Driehoek wordt sinds 2015 heerlijke ambachtelijke abdijkaas gemaakt. Deze kaas wordt gemaakt van melk van eigen koeien die grazen binnen de kloostermuren. De boerderij produceert twee typen abdijkazen: een traditionele Goudse kaas die in verschillende varianten verkrijgbaar is en de Benedictus, een unieke roodflora kaas. De Benedictus kaas wordt gerijpt in de kelders van de abdij. Het is een heerlijk smeuïge en pittige kaas met een natuurlijke eetbare korst, zeker een aanrader!

Boerdijwinkel in Oosterhout

Zuivelboerderij De Driehoek in Oosterhout beschikt ook over een eigen boerderijwinkel. Hier is onder andere de Benedictus kaas verkrijgbaar. In de boerderijwinkel kun je bovendien de lekkerste delicatessen kopen. Naast overheerlijke abdijkaas kun je hier ook terecht voor zuivel, scharrelvlees, cadeaupakketten en andere duurzame producten. Zuivelboerderij De Driehoek werkt zoveel mogelijk samen met lokale boeren en producenten. Het resultaat is een verscheidenheid aan bewuste en duurzame producten in de boerderijwinkel in Oosterhout.

Bezoek Zuivelboerderij De Driehoek

Ben jij enthousiast geworden over Zuivelboerderij De Driehoek in Oosterhout en wil je deze authentieke boerderij bezoeken? Je vindt de boerderij aan Hoogstraat 82-B in Oosterhout. De winkel is op de volgende momenten geopend:

  • Di: 9.30-17.00
  • Wo: 9.30-17.00 en 18.30 – 20.00
  • Do: 9.30-17.00
  • Vrij: 9.30-17.00
  • Za: 9.30-17.00

zuivelboerderij_de_driehoek_oosterhout

Voor meer informatie over Zuivelboerderij De Driehoek in Oosterhout kun je mailen naar info@zuiveldriehoek.nl. Het is ook mogelijk om een rondleiding te reserveren. Daarbij geldt een minimum van 8 personen en de kosten voor de rondleiding zijn €8 per persoon. Bij de rondleiding is koffie of thee met iets lekkers inbegrepen. Wil je je bezoek aan de boerderij combineren met andere activiteiten in Oosterhout? Ontdek alles wat er te doen is op de website van VVV Oosterhout.