Klimpark Biesbosch

Op recreatieterrein De Kurenpolder vind je het leukste klimpark van Nederland: Klimpark Biesbosch. De parcoursen zijn zo ingericht dat het klimpark geschikt is voor een brede doelgroep. Organiseer je een familiedag, kinderfeestje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje of ben je gewoonweg op zoek naar een leuke activiteit in de omgeving van de Biesbosch? Het klimpark is er voor iedereen die het fijn vindt om in de natuur actief te zijn.

Klimmen, klauteren en vliegen

Klimmen, klauteren en vliegen kan bij Klimpark Biesbosch gecombineerd worden met een kanotocht door de Biesbosch, quad rijden of ontspannen op het strand van recreatiepark De Kurenpolder. Klimpark Biesbosch organiseert graag samen met Team Biesbosch een top belevenis voor jou.

De parcoursen van Klimpark Biesbosch

Klimpark Biesbosch brengt uitdaging voor iedereen met parcoursen met verschillende niveaus. Van een kinderparcours tot een zwarte route: er is voor ieder wat wils. De parcoursen liggen op 1, 3, 6 en 10 meter hoogte. Onderweg kom je diverse uitdagingen tegen. De zipline van het klimpark op De Kurenpolder start op 12 meter hoogte. De mega zipline is in totaal 400 meter, speciaal voor de echte thrill seekers. Kijk jij al uit naar het vliegen over het water?

Meer informatie

Je geniet al van 2 uur klimmen en ziplinen bij Klimpark Biesbosch vanaf €16,50 per persoon. Ben je campinggast van Kurenpolder? Dan krijg je korting op vertoon van jouw campingpas. Voor groepen wordt een voorstel op maat gemaakt. In de maanden juli, augustus, september en oktober is het klimpark iedere woensdag, zaterdag en zondag geopend. In de zomervakantie zijn de openingstijden uitgebreider.