Fietsen in Oosterhout

Wil je gaan fietsen in (de omgeving van) Oosterhout en ben je op zoek naar een leuke fietsroute? Er zijn verschillende fietsroutes die je in de omgeving van Oosterhout kunt volgen. Gedurende de zomer worden er mooie fietstochten in Oosterhout georganiseerd. Zo kun je vanuit de Biesbosch naar Oosterhout fietsen voor de overgang van natuur en landelijke rust naar volop vertier.

Fietsroute in Oosterhout: Pannenkoekenroute

Ben je van plan om met de kinderen te gaan fietsen in de regio Oosterhout? Dan is de pannenkoekenroute een echte aanrader. Dit is een fietsroute in de regio Oosterhout, waarbij de kinderen onderweg lekker kunnen spelen en je ook een hapje kunt eten. Stop bijvoorbeeld onderweg voor een gezellig potje Koeckergolf (midgetgolf) met heerlijke pannenkoeken en ranja. De fietsroute kun je afsluiten met een heerlijk ijsje bij de ambachtelijke ijssalon Via Via. Je kunt de fietsroute kopen bij de VVV in Oosterhout.

Fiets de Picknickroute

Ga je zonder kinderen fietsen, dan kun je kiezen voor de befaamde picknickroute. Wanneer je deze fietstocht in de regio Oosterhout volgt, kom je langs diverse aanbieders van streekproducten met op iedere plek een stop waar je kunt picknicken. Wanneer je de route bij de VVV koopt, krijg je een koeltas waarin je de diverse producten die je onderweg krijgt kunt bewaren voor een later moment. Tijdens elke stop kun je genieten van diverse lekkernijen die je gelijk kunt opeten of kunt bewaren voor later. De totale afstand bedraagt ongeveer 24 kilometer. Ook deze route is te koop bij de VVV in Oosterhout.

Fietsroute Biesbosch vanuit Oosterhout

Er zijn verschillende fietsroutes vanuit Oosterhout naar de Biesbosch. Onthoud wel dat deze tochten wat langer zijn en daardoor vooral geschikt zijn voor mensen die vaker (grote) afstanden fietsen. Zo heb bijvoorbeeld een fietsroute van 40 kilometer, waarbij je vanuit Oosterhout een mooie route door de Biesbosch fietst. Je kunt een fietstocht combineren met een tochtje met de veerpont in Lage Zwaluwe. Op de veerpoint vaar je door de Biesbosch en kun je vervolgens weer terug fietsen naar Oosterhout. Een echte aanrader voor als je van fietsen én natuur houdt! Let erop dat de veerpont dit seizoen (zomer 2020) gesloten is vanwege corona. Houd de website van ‘t Leeuweveerke in de gaten voor meer informatie.

Fietsen in Oosterhout

Ga jij op vakantie naar Oosterhout en wil je vanaf daar lekker gaan fietsen? Verken dan de stad of maak een prachtige tocht richting de Biesbosch en combineer het met bootje varen! Er zijn veel leuke activiteiten in de regio te vinden, combineer een fietstocht in Oosterhout bijvoorbeeld met een bezoek aan De Heilige Driehoek. Veel plezier op je fietstocht!