Het Beverpad in de Biesbosch

Het Beverpad is een van de mooiste fiets- en wandelpaden die je maar kan vinden. Je kunt fietsend of wandelend genieten van een uniek uitzicht over de Amer en de Biesbosch. Het Beverpad is het bekendste toeristische en recreatieve fietspad van de gemeente Drimmelen. De gemeente Drimmelen is perfect voor veel fiets- en wandelvakanties, maar ook veel inwoners uit de gemeente fietsen en wandelen graag langs de prachtige fietspaden in Drimmelen!

Drimmelen: het mooiste dorp van Nederland

Drimmelen is een mooi dorpje in het midden van de Brabantse gezelligheid en bevindt zich aan de rand van het natuurgebied de Biesbosch. Drimmelen heeft geweldige natuur, recreatie en vele watersportmogelijkheden te bieden. Ideaal wanneer je een dagje (of weekje) weg wilt! Dit maakt een bezoek aan het gebied meer dan waard. Er zijn veel verschillende wandel- en fietsroutes te verkennen. Je kan natuurlijk ook een stukje gaan varen met een van de vele rondvaartboten en genieten van alles wat de natuur te bieden heeft.

Het Beverpad: perfect voor recreatie en toerisme

Het Beverpad is in de toeristische infrastructuur een uniek pad. Het Beverpad wordt nu eindelijk verlengd tot in het dorp Drimmelen. Vanaf de dijk, waar het fietspad grotendeels ligt, is het Nationaal Park De Biesbosch goed te zien. De rivier de Amer zorgt voor een mooi uitzicht vanaf het Beverpad. Nu het Beverpad is verlengd naar de kern van Drimmelen versterkt dit de verbinding tussen Hooge en Lage Zwaluwe, het Gat van Ham en Drimmelen. Het Beverpad is nu van begin tot eind een bijzondere fietsbeleving.

Meer informatie over het Beverpad?

Wil je graag meer informatie over het Beverpad, zoals routes of wil je weten welke bezienswaardigheden je niet moet missen? Je kan alles vinden via de voortuin van de Biesbosch, hier lees je alles wat je moet weten over dit prachtige gebied: Drimmelen.