Highlights Wandelen


In en rondom de Biesbosch zijn veel mogelijkheden voor een leuk dagje uit of een langer verblijf. Er is altijd wel wat moois te beleven. We hebben op deze pagina 5 bijzondere wandel belevenissen voor je uitgelicht.

De Heilige Driehoek in Oosterhout

De Heilige Driehoek in Oosterhout is een gebied dat wordt verbonden door drie authentieke kloosters die in een driehoek bijeen liggen. Wees tijdig met reserveren, want er is geen gebrek aan animo!

Stadswandeling in Geertruidenberg

Geertruidenberg was in de Middeleeuwen een welvarend handelsstadje en veel sporen uit die tijd zijn bewaard gebleven. Ontdek deze vestingstad met een stadswandeling.

Ontdek de natuur van Oosterhout en omgeving

Vanzelfsprekend vind je in de Biesbosch prachtige natuur. In de omgeving kun je echter ook terecht voor mooie natuurgebieden en eindeloze wandelingen. Een aanrader hierbij is de natuur in de regio Oosterhout. Twee specifieke aanraders in de buurt zijn de Boswachterij in Dorst en de Vrachelse Heide in Oosterhout. Ontdek de prachtige natuur die Oosterhout […]

Highlights Wandelen


In de Biesbosch zijn vele wandelmogelijkheden om de typische landschappen en natuur te ervaren. Uniek is om een vaar- en wandelcombinatie te maken met een georganiseerde excursie of met een eigen of gehuurde boot.

Stadswandeling door Woudrichem

Een stadswandeling door de historische vesting van Woudrichem, dat moet je gedaan hebben. Ontdek deze prachtige vesting in de gemeente Altena.

Wandelroute langs de Donge

Wanneer we het hebben over mooie wandelroutes in en rondom de Biesbosch, mag deze wandelroute langs de Donge niet ontbreken. Ontdek de omgeving van Geertruidenberg tijdens een 6,5 kilometer lange wandelroute.

Wandelen op het Oostwaardpad

Wandelen op het Oostwaardpad is een unieke wandelervaring in de Biesbosch. Het grotendeels onverhard wandelpad van 23 kilometer is aangelegd langs akkers van boeren en brengt je dwars door een karakteristiek gebied

Wandelen in Lage Zwaluwe: Gat van den Ham

Ontdek zelf hoe heerlijk het is om te wandelen in het natuurgebied Gat van den Ham in Lage Zwaluwe. Loop over mooie plattelandswegen, dijken en wandel langs de uitgestrekte dorpen met deze prachtige wandelroute van 16 kilometer lang.