Highlights Oosterhout


In en rondom de Biesbosch zijn veel mogelijkheden voor een leuk dagje uit of een langer verblijf. Er is altijd wel wat moois te beleven. We hebben op deze pagina 7 bijzondere belevenissen in Oosterhout voor je uitgelicht.

De Heilige Driehoek in Oosterhout

De Heilige Driehoek in Oosterhout is een gebied dat wordt verbonden door drie authentieke kloosters die in een driehoek bijeen liggen. Wees tijdig met reserveren, want er is geen gebrek aan animo!

De Bombast in Oosterhout

Bombast is de vrolijke, gezellige en rebelse nar die ooit in Oosterhout leefde. Hij is door een vloek onder de stad verdwenen en sindsdien is hij nooit meer gezien! Vind jij de nar met de Bombast speurtocht?

Recreatieoord De Warande

Zwemmen bij De Warande geeft een boost aan de gezondheid en aan je humeur. Zoek deze zomer verkoeling in dit veelzijdige zwembad in Oosterhout.

Highlights Oosterhout


Denk je aan Oosterhout, dan denk je aan bourgondisch en gastvrij. Gastvrijheid vind je hier in het hart van Brabant. Niet ver van bekende plaatsen als Breda, Den Bosch en Tilburg, ook het prachtige attractiepark de Efteling ligt om de hoek.

Zuivelboerderij De Driehoek

Zuivelboerderij De Driehoek is een boerderij die zich bevindt op een zeer bijzondere plek, namelijk op het kloosterterrein van de Sint Paulusabdij. Ontdek de ambachtelijke producten van deze boerderij.

Fietsen in Oosterhout

Wil je gaan fietsen in (de omgeving van) Oosterhout en ben je op zoek naar een leuke fietsroute? Er zijn verschillende fietsroutes die je in de omgeving van Oosterhout kunt volgen.

Wandeling Oosterhout

Een wandeling in Oosterhout is werkelijk geweldig. In ons artikel lees je alles over wandelen in Oosterhout en de mooie natuur van deze stad. Bekijk snel.

Ontdek de natuur van Oosterhout en omgeving

Vanzelfsprekend vind je in de Biesbosch prachtige natuur. In de omgeving kun je echter ook terecht voor mooie natuurgebieden en eindeloze wandelingen. Een aanrader hierbij is de natuur in de regio Oosterhout. Twee specifieke aanraders in de buurt zijn de Boswachterij in Dorst en de Vrachelse Heide in Oosterhout. Ontdek de prachtige natuur die Oosterhout […]