Highlights Drimmelen


In en rondom de Biesbosch zijn veel mogelijkheden voor een leuk dagje uit of een langer verblijf. Er is altijd wel wat moois te beleven. We hebben op deze pagina 7 bijzondere belevenissen in Drimmelen voor je uitgelicht.

Rondvaart Drimmelen

Naast dat je zelf een bootje kunt huren in de Biesbosch, is het ook mogelijk om een rondvaart te boeken. In gemeente Drimmelen kun je verschillende rondvaarten boeken.

Zwemmen in Drimmelen

Op zoek naar de mooiste zwemplekken in de buurt van Drimmelen? Beleef de Biesbosch heeft deze voor je op een rijtje gezet.

De Kleine Schans en de Linie van de Munnikenhof

De Kleine Schans en de Linie van de Munnikenhof zijn twee parels van het zuiden die deel uitmaken van de Zuidwaterlinie. Beide gebieden waren een belangrijk onderdeel van de Zuiderfrontier aan de Zuiderwaterlinie.

Highlights Drimmelen


Het Biesboschcentrum Drimmelen bevindt zich op een schitterende locatie in de gelijknamige gemeente met haar prachtige natuur en haar waterrijke omgeving. Drimmelen is een pittoresk dorpje omgeven door brabantse gezelligheid en bevindt zich aan de rand van het Nationaal Park de Biesbosch.

Het Beverpad in de Biesbosch

Het Beverpad is een van de mooiste fiets- en wandelpaden die je kunt vinden. Je kunt fietsend of wandelend genieten van een uniek uitzicht over de Amer en de Biesbosch.

Overnachten in Drimmelen

Kom overnachten in Drimmelen en ontdek het prachtige Nationaal Park De Biesbosch. Bekijk onze website voor meer informatie en boek direct jouw hotel.

Family Entertainment Center De Belhamel in Lage Zwaluwe

Bij Family Entertainment Center de Belhamel kunnen kinderen zich de hele dag vermaken. De Belhamel is één groot speelparadijs voor jong en oud! Verdeeld over maar liefst zes verdiepingen wacht hier een heleboel speelplezier.

Boot huren aan de zuidkant van de Biesbosch

Veruit de meest populaire belevenis in de Biesbosch betreft toch wel de mogelijkheid om te varen door de natuur. Ga op je eigen tempo bootje varen vanuit een van de havens van Drimmelen.