VVV Zuid-Holland-Zuid

Type:

Bezoekerscentrum, Cadeau, Electronic Fun, Fietsverhuurbedrijf, VVV

Omschrijving

In VVV|intree Dordrecht kan men terecht voor alle informatie over recreatie, cultuur, wonen en werken in en om Dordrecht. Het is het ontvangstcentrum voor àlle bezoekers aan de stad, of je nu toerist, woningzoekende of ondernemer bent. Bezoekers worden hier geprikkeld de stad te gaan verkennen, excursies te boeken, ideeën op te doen voor tochtjes in en rond de stad door middel van audiovisuele presentaties, een stadsmaquette en bijzondere presentaties. In Intree Dordrecht vind je de VVV winkel en informatie-afdeling, verhuur van elektrische fietsen en kaartverkoop Energiehuis Dordrecht en Schouwburg Kunstmin.

Verhuur
De Smart e-bike heeft niet alleen een riem aandrijving en een grote actieradius (50 km) maar heeft ook de mogelijkheid om je eigen smartphone op de fiets te plaatsen waarop bijvoorbeeld een fietsroute kan worden getoond. Deze smartphone kan aan de accu van de fiets worden gekoppeld, waardoor er ook daadwerkelijk de hele route beeld is op het schermpje van de smartphone. Wel zelf de telefoonoplader meenemen!
Naast de Smart e-bikes verhuurt de VVV ook ‘gewone’ e-fietsen en de elektrische Renault Twizy. Op de fietsen zijn prachtige tochten te maken, zeker in combinatie met de Waterbus.
De Twizy, voor 2 personen, wordt ingezet op een dagtocht langs de Biesbosch en Kinderdijk, door de Alblasserwaard & Vijfheerenlanden of de Hoeksche Waard. De Twizy heeft een actieradius van 100 km en rijdt maximaal 85 km/u.

Openingsdata en tijden