Imbarcazione Barone -rondvaarten, arrangementen, watertaxi-

Type:

Actief en Sportief, Arrangement, Rondvaart, Watersport

Omschrijving

Prachtige rondvaarten in en om Dordrecht, het Venetië van Nederland, in klassieke houten boten. Ook watertaxi vanuit Dordrecht naar bijvoorbeeld Rotterdam of Gorinchem.   
Met onze klassieke houten tour-/speedboat Fraternita’ beleeft u Dordrecht en haar omgeving op unieke wijze. Zij biedt plaats aan maximaal 10 personen. Nereide onze kleinere speedboot biedt plaats aan groepen tot 4 personen. Indien u wenst kunnen wij een complete dag voor u in Dordrecht organiseren, met de vele samenwerkingen en arrangementen die we met andere Dordtse ondernemers hebben.

Rondvaarten
Naast het reserveren van de gehele boot met schipper, is het ook mogelijk om een rondvaart per persoon te reserveren. Het verschil met het reserveren per boot is dat u mogelijk met andere gasten aan boord zult zijn, maar dat de kosten hiervoor per persoon zijn en niet voor de gehele boot. U kunt ons bellen of mailen voor de beschikbaarheid van deze vaarten, vanaf een minimum van 4 personen. Wilt u zeker zijn van een ‘eigen’ boot met schipper of samen met vrienden en/of uw familie varen, dan kunt u de gehele boot reserveren.

Openingsdata en tijden