• De Film: Holland – Natuur in de Delta

Beleef de film Holland – Natuur in de Delta in het echt!

Heb je de trailer al gezien van de nieuwe film: Holland- natuur in de Delta? Na het  succes van de Nieuwe Wildernis draait de opvolger vanaf 24 september in de bioscoop.  De kans is groot dat je na het zien van de film zelf ook deze prachtige natuur van dichtbij wilt zien. Een groot deel van de opnames hebben in De Biesbosch plaatsgevonden en deze natuur is zeer goed toegankelijk. Wij nodigen je van harte om ons Nationaal Park De Biesbosch te bezoeken.

Je wilt dan natuurlijk wel weten waar je moet zijn en hoe je de hoofdrolspelers van de film in die prachtige landschappen kunt tegenkomen. We hebben daarom materiaal ontwikkeld waarmee je zelf op pad kunt en ook ondernemers in de Biesboschregio bieden speciale arrangementen.

Het ligt er natuurlijk aan of je wilt wandelen, een boot huren of liever een rondvaart maakt. De verschillende entrees van De Biesbosch bieden verschillende mogelijkheden. Als je een rondvaart wilt maken kijk dan op deze website voor de dagelijkse afvaarten en excursies. Ga je liever zelfstandig op pad, dan kun je naar de hotspots toegaan of een boot huren en De Biesbosch invaren. Kijk op de website bijvoorbeeld eens bij de themapagina Varen en De Biesbosch agenda. Kaarten met de locaties van de zeearend of de bever zijn hieronder te downloaden.

Bekijk hier een speciale activiteit: ‘Op zoek naar de hoofdrolspelers Natuur in de Delta’

 

Thomas, de Biesboschwachter geeft tips hoe je de hoofdrolspelers kunt vinden:

Er zijn ook verschillende kaarten te downloaden:

 

De film ‘Holland- Natuur in de Delta’

Ga jij straks de nieuwe film Holland – Natuur in de Delta ook bekijken? Hier alvast een voorproefje met een schitterende trailer.


Naar boven